Om Oss

Om Oss

H&MV Engineering er et velrenommert navn i elkraftbransjen. Selskapet var etablert i 1997, og har raskt blitt en ledende spesialist innen høyspenningsanlegg til overføring og distribusjon.

Vår ledende posisjon på markedet gjør det mulig for oss å utvide tjenestene våre verden over – vi er representert i Europa, Asia og Sør-Afrika, og utforsker ytterligere muligheter for å utvide og drar nytte av de internasjonale erfaringene vi gjør oss.

Vår hovedkompetanse er innen design og konstruksjon av transformatorstasjoner opp til 750 kV. Vi har fullført prosjekter på tvers av mange sektorer – Overføring og distribusjon, fornybare energikilder, datasentre, produksjon og farmasøytisk industri, for å nevne noen.

H&MV Engineering har levert flere nøkkelferdige prosjekter til norske kunder siden vår vellykkede inntreden i det norske markedet i 2017. Vi har siden da etablert et regionalt hovedkontor i Oslo, som i dag betjener flere nøkkelkunder og anleggsplasser over hele landet.

VISJON

“”Å være den ledende leverandøren av valg for innovative energitjenester globalt””

MISJON

“H&MV leverer spesialiserte energitjenester til de høyeste internasjonale sikkerhets- og kvalitetsstandarder for alle industri- og brukssektorer globalt, og overgår kundenes forventninger gjennom innovasjon og bærekraft.”

KJERNEVERDIER

“Sikkerhet,
Lojalitet,
Integritet,
Engasjement &
Samarbeid”

Konsernledelsen

Vi har ikke bare høy kompetanse og lang erfaring, vi får også jevnlig spesialopplæring

– nettopp derfor er vi klare for ethvert høyspenningsprosjekt!

Andreas Grøsvik Laukhamar
Country Manager Norway

Mer informasjon...

Andreas startet i H&MV juli 2018. Han har tidligere erfaring fra konsulentbransjen og som prosjektleder hos Statnett.

Andreas har fra starten av bidratt både i forretningsutviklingen og det operasjonelle ved å lede og levere prosjektene i Norge.

I oktober 2019 gikk Andreas over i ny stilling som landssjef, hvor han leder H&MVs langsiktige satsing i det norske markedet.

Karl-Erik Fredriksen
Tender & Business Development Manager Nordic Region

Mer informasjon...

Karl-Erik startet i H&MV desember 2019. Han har lang erfaring fra energi industrien innen teknisk salg, forretningsutvikling og ledelse.

Karl-Erik har ansvaret for H&MV`s tilbuds- og forettningsutvikling i norden.

PJ Flanagan
Chief Executive Officer

Mer informasjon...

PJ har jobbet hos H&MV Engineering siden 2000 og har mer enn tjue års erfaring i høyspenningsbransjen. Som CEO leder PJ en høyt motivert, kompetent og erfaren stab. Han har jobbet på alle nivåer i organisasjon og har sett selskapet vokse fra den spede begynnelsen til det ble en av de absolutte markedslederne.

Enda Molloy
Group Development Director

Mer informasjon...

Enda har 18 års erfaring fra elkraftbransjen. Siden Enda startet i H&MV Engineering i 2001 har han steget i gradene i selskapet. Han har hatt stilling som serviceingeniør, vedlikeholdsleder og anleggforvaltningsdirektør. Enda har blandt annet hatt ansvar for å implementere retningslinjer for integrerte styringssystemer for HMS og kvalitet. Enda har vært drivjernet bak bedriftens utvidelse internasjonalt. Enda er også ansvarlig for strategisk markedsutvikling.

John Stokes
Chief Operating Officer

Mer informasjon...
John kom til H&MV fra ESB i 2001, og gjennom sin 22 år lange tjeneste i høyspenningsbransjen har han oppnådd inngående teknisk kunnskap om utforming og sikker drift av høyspenningssystemer. John er kombinert kommersiell og teknisk leder, og dette gjør sitt til at H&MVs vedvarende suksess drives av en sterk vektlegging av sikkerhet og kvalitet samtidig som vi gir kundene det ypperste av skreddersydde løsninger for kraftdistribusjon.


Kieran Morris
Chief Financial Officer

Mer informasjon...

Kieran har jobbet i H&MV Engineering som kommersiell sjef siden 2013 og tok over som finansdirektør i 2020. Kieran er utdannet ved University of Limerick, har bachelor i finans og regnskap og er en ACCA-kvalifisert regnskapsfører. Kieran har omfattende kompetanse og kunnskap om alle aspekter innen økonomisk og kommersiell styring på tvers av flere jurisdiksjoner. Kieran har hatt ansvar for utførelsen av prosjekter gjennom strategiutvikling og implementering i flere land. Som en del av konsernledelsen i H&MV er Kieran en godt orientert og kompetent leder, og gir nøkkelveiledning angående kommersiell og økonomisk styring.

 

Bli med i vårt TEAM

Dersom du har talent, kunnskap og erfaring og vil jobbe for et selskap som verdsetter ferdighetene dine, vil vi anbefale at lærer mer om hva H&MV Engineering kan tilby deg.

For å opprettholde vår posisjon som et ledende selskap innenfor design og bygging av høyspenningsanlegg, er vi alltid på jakt etter nye skarpe hoder med relevant erfaring. Eksempler på dette er tilbudsledelse, prosjektledelse og -styring, prosjektering, disiplinledelse og anleggsledelse, i tillegg til viktige støttefunksjoner for virksomhetsstyring, prosjektgjennomføringer og tilbudsledelse.

Hvis du kjenner deg igjen i dette og ønsker å bli utfordret i et etablert profesjonelt og internasjonalt miljø, samtidig som du tar del i utviklingen av noe nytt i Norge, oppfordres du til å søke på en av våre ledige stillinger eller sende en åpen søknad.

Nåværende ledige stillinger:

Prosjektleder – Oslo

Arbeidsgiver: H&MV Engineering

Stillingstittel: Prosjektleder

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Prosjektleder

H&MV i Norge vokser og skal styrke organisasjonen med en dyktig og drivende prosjektleder som vil være med å forme H&MV´s videre utvikling i det norske markedet. Som prosjektleder vil du få en svært sentral rolle og jobbe tett med både kunder, leverandører og kollegaer. Vi tilbyr stor handlefrihet og muligheter for både faglig og personlig utvikling. I dag har vi flere spennende prosjekter for både statlige og regionale nettleverandører samt for energikrevende industrier og datasentre. Hos H&MV vil du få en hektisk og hyggelig hverdag med engasjerte og høyt kompetente kollegaer både i Norge og internasjonalt.

Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

• Lede store og mellomstore prosjekter fra tidligfase til sluttdokumentasjon, og sikre gjennomføring i tråd med H&MV`s kvalitetsnormer, budsjetter og tidsplaner

• Daglige, ukentlige og månedlige møter med sentrale aktører i prosjektet

• Ansvar for å etablere og revidere fremdrifts- og anskaffelsesplaner

• Forhandlinger og oppfølging mot kunder og underleverandører

• Sikre tilgjengelighet og koordinere ressurser i prosjektene

• Prosjektkalkyler og risikostyring

• Ledelse og koordinering av H&MV´s ansatte og innleide ressurser

Vi ser etter deg med solid erfaring med EPC prosjekter, helst innenfor bransjen. God teknisk kompetanse, relevant utdanning innen elektro og god bransjeforståelse er fordelaktig. Du er kommersiell, dyktig i forhandlinger og vinner tilliten til kunden gjennom å levere kvalitet til avtalt tid. Du er drivende og proaktiv, og arbeider systematisk for å ha kontroll med risiko og fremdrift i prosjektene.

Andre egenskaper:

• Du prioriterer det vesentlige fra det uvesentlige

• Tar beslutninger som sikrer fremdrift og kvalitet i prosjektet

• Deler din kunnskap og erfaring med kolleger og kunder

• Skaper engasjement i prosjektteamet

Hvorfor H&MV?

Du vil jobbe i et solid og internasjonalt selskap med store vekstambisjoner og høyt kompetente kollegaer både i inn og utland. Det er stor grad av frihet, korte beslutningsveier og gode muligheter for å være med å forme selskapets videre utvikling i Norge. H&MV har allerede opparbeidet en solid posisjon på det norske markedet, og du vil få muligheten til å jobbe i et engasjert, hyggelig og faglig sterkt team. Selskapet holder til sentralt i Oslo sentrum, og konkurransedyktige betingelser er en selvfølge.

Om arbeidsgiveren

H&MV Engineering ble stiftet i 1997 og ble raskt en ledende spesialist innen systemer for høyspenningsoverføring og -fordeling i Europa. Hovedkontoret er lokalisert i Irland med kontorer og prosjekter i Storbritannia, Skandinavia, India, Sør-Afrika, Midtøsten og Nord-Amerika. Vår hovedekspertise er utforming og bygging av transformatorstasjoner opp til 400 kV. H&MV tar ansvar for hele prosjektet fra designfasen via bygging, levering, installering og idriftsettelse. For tiden er H&MV engasjert i høyspenningsprosjekter innen forsyningssektoren, i fornybar energi, datasentre, produksjon og innen farmasøytisk industri.

 

Sektor: Privat

Sted: Strandgaten 19, 0152 Oslo

Bransje: Bygg og anlegg, Konsulent og rådgivning, Kraft og energi

Stillingsfunksjon: Prosjektledelse, Ingeniør, Rådgivning

Nøkkelord: Koordinator, Teknisk forståelse, Høyspenningsteknikk, Høyspent, Ledelse, Forhandlinger, Prosjektansvar, Innkjøp

Hvis du ønsker å ta del i et voksende og profesjonelt norsk og internasjonalt team, vennligst send oss din CV til recruitment@hmveng.no.

Prosjekteringsleder - Oslo

Arbeidsgiver: H&MV Engineering

Stillingstittel: Prosjekteringsleder

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

H&MV i Norge vokser og skal styrke organisasjonen med en dyktig og drivende prosjekteringsleder som vil være med å forme H&MVs videre utvikling i det norske markedet. Som prosjekteringsleder har du en sentral rolle i planlegging og utførelse av prosjektene med hovedansvar for detaljprosjektering av høyspentanlegg, inklusiv teknisk spesifikasjon av innkjøp.  Du vil jobbe tett med både kunder, leverandører og kollegaer. Vi tilbyr stor handlefrihet og muligheter for både faglig og personlig utvikling i H&MV. I dag har vi flere spennende prosjekter for både statlige og regionale nettleverandører, samt for energikrevende industrier og datasentre. Hos H&MV vil du få en hektisk og spennende hverdag med engasjerte og høyt kompetente kollegaer både i Norge og internasjonalt.

Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

Lede tverrfaglige, internasjonale prosjekteringsteam

Utarbeide plandokumenter for prosjektering, innkjøp og oppfølging på byggeplassen

Utarbeide kostnadseffektive løsninger og forankre disse med kunder og leverandører

Kvalitetssikre og godkjenne prosjektering og produktvalg, samt sørge for at disse er iht. kundens krav og gjeldende forskrifter, standarder og normer

Bidra til godt arbeidsmiljø og effektiv prosjektgjennomføring

Skape gode relasjoner til kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere

Bistå med teknisk kompetanse på tilbud og annen forretningsutvikling

Ønsket kompetanse og egenskaper:

Vi søker deg med erfaring med totalentrepriser, fra prosjekter innen kraft/høyspenning. Du har minimum fem års erfaring fra lignende stilling og prosjekter, samt relevant utdanning innen elektro/elkraft. Du trives med å lede og å skape vinnende tverrfaglige team, og er opptatt av å finne de gode løsningene.  Kjennskap til ETAP, Eplan og AutoCAD er en fordel.

Overfor kunder og samarbeidspartnere oppleves du som en sterk relasjonsbygger med høy faglig innsikt. Du gir gode råd og begeistrer, samtidig som du har et kommersielt fokus. For å lykkes i stillingen er det viktig å ha sterk gjennomføringskraft og vilje, samtidig som de beslutninger som tas sikrer kvalitet. Dersom du evner å holde oversikt med mange baller i luften og kommuniserer godt med både kollegaer, kunder og samarbeidspartnere, er det nettopp deg vi vil komme i kontakt med.

Hvorfor H&MV?

Du vil jobbe i et solid og internasjonalt selskap med store vekstambisjoner og høyt kompetente kollegaer både i inn og utland. Det er stor grad av frihet, korte beslutningsveier og gode muligheter for å være med å forme selskapets videre utvikling i Norge. H&MV har allerede opparbeidet en solid posisjon på det norske markedet, og du vil få muligheten til å jobbe i et engasjert, hyggelig og faglig sterkt team. Selskapet holder til sentralt i Oslo sentrum, og konkurransedyktige betingelser er en selvfølge.

Om arbeidsgiveren

H&MV Engineering ble stiftet i 1997 og har siden utviklet seg til å bli en førende spesialist innen levering av høyspenningsprosjekter i Europa. Hovedkontoret er lokalisert i Irland med kontorer og prosjekter i Storbritannia, Skandinavia, India, Sør-Afrika, Midtøsten og Nord-Amerika. Vår hovedekspertise er utforming og bygging av transformatorstasjoner opptil 400 kV. H&MV tar ansvar for hele prosjektet fra tidligfase design til bygging, idriftsetting og overlevering til kunden. I dag har vi sikret prosjekter frem til 2024 og er for tiden engasjert i høyspenningsprosjekter innen forsyningssektoren, fornybar energi, datasentre, produksjon og innen farmasøytisk industri.

Sektor: Privat

Sted: Strandgaten 19, 0152 Oslo

Bransje: Konsulent og rådgivning, Kraft og energi

Stillingsfunksjon: Ingeniør, Prosjektledelse, Koordinering

 

Hvis du ønsker å ta del i et voksende og profesjonelt norsk og internasjonalt team, vennligst send oss din CV til recruitment@hmveng.no.

UTVIKLINGSPROGRAM:

Utviklingsprogram for Nyutdannede – Irland
H&MV Engineering’s utviklingsprogram for nyutdannede har en varighet på 2 år og består av 4 rotasjoner innen igangkjøring og design med en valgfri rotasjon i vår vedlikeholdsavdeling.

Programmet er fokusert på å fordype seg på ferdigheter og kunnskaper som nyutdannede tilegner seg gjennom utdannelsen, og utvikle dem til erfarne elektriske ingeniører.

Utviklingsprogram for Lærlinger – Irland

H&MV Engineering har et unikt utviklingsprogram for lærlinger med praksis i arbeidslivet gjennom SOLAS Electrical Apprenticeship.

Dette er et skreddersydd opplærings-, utviklings- og utdanningsprogram for elektrikerlærlinger innen høyspenning.
Programmoduler:

• Stasjoner, Sikkerhet,
• Vern og Kontroll,
• Vedlikehold,
• Igangkjøring,
• Kabler og
• Design.

Dette programmet er tilpasset for å gi våre lærlinger den ideelle arenaen for å lære og utvikle ferdigheter og kunnskaper som kreves innen høyspenning gjennom veiledning, oppmuntring og vurdering.

Vi ser på dette programmet som et ytterligere initiativ som vil tiltrekke ærlige, pålitelige og hardtarbeidende mennesker til H&MV. H&MV investerer stort i opplæring og utvikling av ansatte og kan tilby gode karrieremuligheter.

Hvis du vil å bli en del av vårt team, send oss gjerne CV-en din og noen ord om hvordan du kan tilføye verdi til recruitment@hmveng.ie.