Om Oss

Om Oss

H&MV Engineering er et velrenommert navn i elkraftbransjen. Selskapet var etablert i 1997, og har raskt blitt en ledende spesialist innen høyspenningsanlegg til overføring og distribusjon.

Vår ledende posisjon på markedet gjør det mulig for oss å utvide tjenestene våre verden over – vi er representert i Europa, Asia og Sør-Afrika, og utforsker ytterligere muligheter for å utvide og drar nytte av de internasjonale erfaringene vi gjør oss.

Vår hovedkompetanse er innen design og konstruksjon av transformatorstasjoner opp til 420 kV. Vi har fullført prosjekter på tvers av mange sektorer – Overføring og distribusjon, fornybare energikilder, datasentre, produksjon og farmasøytisk industri, for å nevne noen.

H&MV Engineering har levert flere nøkkelferdige prosjekter til norske kunder siden vår vellykkede inntreden i det norske markedet i 2017. Vi har siden da etablert et regionalt hovedkontor i Oslo, som i dag betjener flere nøkkelkunder og anleggsplasser over hele landet.

VISJON

“”Å være den ledende leverandøren av valg for innovative energitjenester globalt””

MISJON

“H&MV leverer spesialiserte energitjenester til de høyeste internasjonale sikkerhets- og kvalitetsstandarder for alle industri- og brukssektorer globalt, og overgår kundenes forventninger gjennom innovasjon og bærekraft.”

KJERNEVERDIER

“Sikkerhet,
Lojalitet,
Integritet,
Engasjement &
Samarbeid”

Konsernledelsen

Vi har ikke bare høy kompetanse og lang erfaring, vi får også jevnlig spesialopplæring

– nettopp derfor er vi klare for ethvert høyspenningsprosjekt!

Andreas Grøsvik Laukhamar
Managing Director Nordic Region

Mer informasjon...

Andreas startet i H&MV juli 2018. Han har tidligere erfaring fra konsulentbransjen og som prosjektleder hos Statnett.

Andreas har fra starten av bidratt både i forretningsutviklingen og det operasjonelle ved å lede og levere prosjektene i Norge.

I oktober 2019 gikk Andreas over i ny stilling som landssjef, hvor han leder H&MVs langsiktige satsing i det norske markedet.

PJ Flanagan
Chief Executive Officer

Mer informasjon...

PJ har jobbet hos H&MV Engineering siden 2000 og har mer enn tjue års erfaring i høyspenningsbransjen. Som CEO leder PJ en høyt motivert, kompetent og erfaren stab. Han har jobbet på alle nivåer i organisasjon og har sett selskapet vokse fra den spede begynnelsen til det ble en av de absolutte markedslederne.

Enda Molloy
Group Development Director

Mer informasjon...

Enda har 18 års erfaring fra elkraftbransjen. Siden Enda startet i H&MV Engineering i 2001 har han steget i gradene i selskapet. Han har hatt stilling som serviceingeniør, vedlikeholdsleder og anleggforvaltningsdirektør. Enda har blandt annet hatt ansvar for å implementere retningslinjer for integrerte styringssystemer for HMS og kvalitet. Enda har vært drivjernet bak bedriftens utvidelse internasjonalt. Enda er også ansvarlig for strategisk markedsutvikling.

John Stokes
Chief Operating Officer

Mer informasjon...
John kom til H&MV fra ESB i 2001, og gjennom sin 22 år lange tjeneste i høyspenningsbransjen har han oppnådd inngående teknisk kunnskap om utforming og sikker drift av høyspenningssystemer. John er kombinert kommersiell og teknisk leder, og dette gjør sitt til at H&MVs vedvarende suksess drives av en sterk vektlegging av sikkerhet og kvalitet samtidig som vi gir kundene det ypperste av skreddersydde løsninger for kraftdistribusjon.


Kieran Morris
Chief Financial Officer

Mer informasjon...

Kieran har jobbet i H&MV Engineering som kommersiell sjef siden 2013 og tok over som finansdirektør i 2020. Kieran er utdannet ved University of Limerick, har bachelor i finans og regnskap og er en ACCA-kvalifisert regnskapsfører. Kieran har omfattende kompetanse og kunnskap om alle aspekter innen økonomisk og kommersiell styring på tvers av flere jurisdiksjoner. Kieran har hatt ansvar for utførelsen av prosjekter gjennom strategiutvikling og implementering i flere land. Som en del av konsernledelsen i H&MV er Kieran en godt orientert og kompetent leder, og gir nøkkelveiledning angående kommersiell og økonomisk styring.

 

Bli med i vårt TEAM

Dersom du har talent, kunnskap og erfaring og vil jobbe for et selskap som verdsetter ferdighetene dine, vil vi anbefale at lærer mer om hva H&MV Engineering kan tilby deg.

For å opprettholde vår posisjon som et ledende selskap innenfor design og bygging av høyspenningsanlegg, er vi alltid på jakt etter nye skarpe hoder med relevant erfaring. Eksempler på dette er tilbudsledelse, prosjektledelse og -styring, prosjektering, disiplinledelse og anleggsledelse, i tillegg til viktige støttefunksjoner for virksomhetsstyring, prosjektgjennomføringer og tilbudsledelse.

Hvis du kjenner deg igjen i dette og ønsker å bli utfordret i et etablert profesjonelt og internasjonalt miljø, samtidig som du tar del i utviklingen av noe nytt i Norge, oppfordres du til å søke på en av våre ledige stillinger eller sende en åpen søknad.

UTVIKLINGSPROGRAM:

Utviklingsprogram for Nyutdannede – Irland
H&MV Engineering’s utviklingsprogram for nyutdannede har en varighet på 2 år og består av 4 rotasjoner innen igangkjøring og design med en valgfri rotasjon i vår vedlikeholdsavdeling.

Programmet er fokusert på å fordype seg på ferdigheter og kunnskaper som nyutdannede tilegner seg gjennom utdannelsen, og utvikle dem til erfarne elektriske ingeniører.

Utviklingsprogram for Lærlinger – Irland

H&MV Engineering har et unikt utviklingsprogram for lærlinger med praksis i arbeidslivet gjennom SOLAS Electrical Apprenticeship.

Dette er et skreddersydd opplærings-, utviklings- og utdanningsprogram for elektrikerlærlinger innen høyspenning.
Programmoduler:

• Stasjoner, Sikkerhet,
• Vern og Kontroll,
• Vedlikehold,
• Igangkjøring,
• Kabler og
• Design.

Dette programmet er tilpasset for å gi våre lærlinger den ideelle arenaen for å lære og utvikle ferdigheter og kunnskaper som kreves innen høyspenning gjennom veiledning, oppmuntring og vurdering.

Vi ser på dette programmet som et ytterligere initiativ som vil tiltrekke ærlige, pålitelige og hardtarbeidende mennesker til H&MV. H&MV investerer stort i opplæring og utvikling av ansatte og kan tilby gode karrieremuligheter.

Hvis du vil å bli en del av vårt team, send oss gjerne CV-en din og noen ord om hvordan du kan tilføye verdi til recruitment@hmveng.ie.